Het interview met de Narcist

Narcisten en psychopaten nemen je mee in hun bizarre gedachtes en vertellen je hoe zij jou geestelijk liquideren, manipuleren en welke middelen ze daarvoor gebruiken.

Ze maken in dit boek hun kwaliteiten openbaar en doen uit de doeken hoe ze de instanties manipuleren om die aan hun kant te krijgen. Velen narcisten laten het gerechtshof met zich meedansen en steken de draak hiermee. Zo weten ze het gerechtshof om hun vinger te winden, waardoor er uitspraken gedaan worden die normaal niet mogelijk zouden zijn.

Doelbewust halen ze jou, met al jouw liefde neer en in dit boek leggen ze jou haar fijn uit hoe makkelijk dat is. Narcisten vertellen je ook waarom deze mishandeling zo belangrijk voor hen is. Narcisten maken op meedogenloze wijze gebruik van het brein van een kind om ouderverstoting op te wekken. Narcisten en psychopaten zijn in staat om de hele wereld te charmeren zodat alles voor hen binnen handbereik komt te liggen.

Aandachtig en vol overtuiging vertellen ze je hier waarom dit juist jou allemaal overkomt. Tijdens het lezen zal je een aantal grote leermomenten en ervaringen op doen die je leven totaal zullen veranderen. Ook lees je in dit boek het geheim over het onnatuurlijk handelen van narcisten. De antwoorden over narcistisch misbruik kunnen ingrijpend zijn. In dit boek lees je waarom een narcist zelf nooit zal stoppen en je krijgt het advies hoe jij alles kan stoppen. 

Bestel online!

* Exclusief €2,- verzendkosten, u betaald voor het aantal boeken dat u besteld + eenmalig €2,- verzendkosten per bestelling.

Let op! U dient het betaalproces volledig af te ronden en terug te klikken naar de website om de bestelling te voltooien.

Bestellingen worden alleen afgerond via iDeal: