Hij/zij was de liefste, maar ook de ergste...

Het leven met een persoon met persoonlijkheidsstoornissen. Hoe herken je het, hoe ga je ermee om en belangrijker; hoe red je jezelf uit zo’n situatie en hoe ga je je verwerking van het leed dat is geleden tegemoet. Op al deze vragen wordt een helder en duidelijk antwoord gegeven.
Het doel van dit boek is dat personen met een persoonlijkheidsstoornis snel herkend worden, zodat het maken van slachtoffers beperkt wordt. Tevens wordt er uitgebreid ingegaan op alle emoties van de slachtoffers die ze ondergaan tijdens en na een relatie met iemand met een persoonlijkheidsstoornis, op weg naar een betere toekomst.

Emelie van LaarEmelie van Laar is ervaringsdeskundige in het leven met een persoon met persoonlijkheidsstoornissen. Zelf is zij geschonden door een soortgelijke relatie. Jarenlang heeft ze onderzoek gedaan naar personen met een persoonlijkheidsstoornis, naar hun slachtoffers en naar zichzelf. Haar leven is erop gericht om slachtoffers te helpen en bij te staan in moeilijke tijden. Om ze hun ogen te openen, stappen durven te laten zetten en ze te helpen bij hun genezingsproces naar een gelukkigere toekomst.

Bestel online!

* Exclusief €2,- verzendkosten, u betaald voor het aantal boeken dat u besteld + eenmalig €2,- verzendkosten per bestelling.

Let op! U dient het betaalproces volledig af te ronden en terug te klikken naar de website om de bestelling te voltooien.

Bestellingen worden alleen afgerond via iDeal: