Advocaat gespecialiseerd in narcisme/borderline en psychopathie

Een advocaat inschakelen, niet alleen bij echtscheiding maar ook bij misbruik (relatieslachtoffers)

Iedereen kan bij een echtscheiding te maken krijgen met een juridisch probleem. Meningsverschillen over de verdeling van goederen en kinderen kunnen makkelijk escaleren en conflicten over geld worden al snel een dure aangelegenheid.

Maar er wordt ook steeds vaker hulp ingeroepen door slachtoffers die zwaar geestelijk en/of soms lichamelijk mishandeld worden en een uitweg zoeken met behulp van een advocaat.

Als u een partner heeft die een persoonlijkheidstoornis heeft (o.a. borderline, narcist, psychopaat, Münchausen/by proxy etc.) wordt het een ongezond gevecht om uit elkaar te gaan. U heeft specifieke hulp bij nodig om daar zonder teveel kleerscheuren uit te komen, uw eigen weg weer te volgen en uw leven weer op te pakken.

  • Hoe vaak staat het niet in de krant dat een (ex)partner met of zonder kinderen gedood wordt.
  • Wie helpt u tegen narcistisch misbruik.
  • Hoe vaak is er een programma op tv of is er op het nieuws dat een meisje gered is uit handen van een loverboy.
  • Wat doet u tegen een ouder die lijdt aan Münchausen/by proxy.
  • Hoelang heeft men nog medelijden met een borderline partner.
  • Wie gelooft het als een man vertelt dat hij mishandeld wordt door z´n vrouw en keer op keer in elkaar geslagen wordt door haar.

Bekijk of schrijf een recensie

 

Wie gelooft u!

Vaak schieten instanties te kort om de juiste beslissingen te nemen en het slachtoffer te beschermen.

Neem snel actie voordat uw kinderen, familie en vrienden zich tegen u keren omdat uw partner u al voor is met zijn sluwe spel om hun te bewerken.

Een narcist/psychopaat speelt het spel sluw zodat het slachtoffer de dader wordt in het verhaal en de dader het slachtoffer.

Vaak zijn de slachtoffers door de enorme psychische druk van de narcist/psychopaat een psychosomatische ziekte gaan ontwikkelen zoals stressklachten, een depressie of angststoornissen. Patiënten presenteren zich op het spreekuur overwegend met lichaamsklachten waarvan de oorzaak niet aanwijsbaar is.

 

Schulden

Vaak blijft het slachtoffer met een berg schulden achter omdat de slimme narcist/psychopaat steeds de partners de lening liet tekenen en na afloop van een relatie alles op naam van het slachtoffer staat. Soms ook verdwijnt de dader uit het leven en is niet goed op te sporen zodat ook hier weer alle schuldeisers verhaal gaan halen bij het slachtoffer.

 

Kinderen

Steeds meer kinderen verbreken het contact met hun ouders met narcistische of borderline kenmerken.

Maar wat als een kind te jong is en nog in een wespennest zit van zijn/haar vechtende ouders. En wat als een gescheiden ouder zijn/haar kind niet uit handen van een narcistische/psychopathische ex kan houden. Veel te vaak horen we dat er door fouten van instanties weer een familiedrama heeft plaatsgevonden en wordt er door buurtbewoners, familie of vrienden een rouwtocht georganiseerd, waar we de slachtoffers helaas niet mee terug kunnen krijgen.

Bij een narcist/psychopaat ontbreekt elk spoor van inlevingsgevoel in anderen. Daarnaast kunnen zij hun kinderen/partner niet zien als personen met een eigen persoonlijkheid maar zien zij hun als een onderdeel van zichzelf. Slachtoffers van narcisten staan meestal alleen. De omgeving begrijpt er niets van omdat een gezin waar narcisme speelt er meestal heel normaal uit ziet.

 

Hulp

Als het een slachtoffer gelukt is om eenmaal uit de greep van een narcist/psychopaat te komen dan breekt de hel pas echt los en begint het spel van de duivel. Vooral als het slachtoffer een advocaat inschakelt voor een scheiding of hulp zoekt voor bescherming voor de kinderen en zichzelf.

De narcist/psychopaat is in alle staten en gaat soms door tot de dood hun scheidt.

De reden voor dit spel is vaak "ik de kinderen niet, dan jij ook niet".

Het gaat dan niet meer om de liefde voor de kinderen, het is het misgunnen van de kinderen aan de andere partner waardoor de narcist/psychopaat tot waanzin wordt gedreven.

 

Narcist/psychopaat in actie

Het masker gaat op en hij/zij begint zijn/haar plan te smeden; wie wordt erbij betrokken om het doel te bereiken.

Dit verhaal zal ik niet in details benoemen om de narcist/psychopaat niet nog slimmer te maken. Het is niet de bedoeling dat hij/zij op deze site informatie vindt over hoe het doel bereikt zou kunnen worden.

Vaak als de narcist/psychopaat of iemand met een andere persoonlijkheidsstoornis heeft merkt dat hij/zij aan kracht verliest, laten ze zich behandelen door een psycholoog. Alleen om slimmer te worden zodat de acties beter uitgespeeld kunnen worden.

 

De narcist /psychopaat verandert NOOIT !

Bescherm uzelf en uw gezin ( kinderen) tegen iemand die aan een persoonlijkheidsstoornis lijdt. Dat kan zijn uw partner, collega, buren, ouders, familie, werkgever etc...

 

Advocaat

Daarom kunt u het beste tijdig een advocaat inschakelen die ook een studie psychologie heeft gedaan en gespecialiseerd is in persoonlijkheidsstoornissen. Deze advocaat zal zich niet laten misleiden door het spel dat door de narcist/psychopaat gespeeld wordt.

De advocaat is een vertrouwenspersoon. Hij wordt gehouden aan zijn beroepsgeheim. Hierdoor heeft u de garantie dat wat u tegen uw advocaat vertelt nooit tegen u kan gebruikt worden.

 

Geen onderhandelingen

" Wij kunnen verwijzen naar advocaten waar wij en onze cliënten goede ervaringen mee hebben. De advocaten werken geheel zelfstandig aan uw zaak, en wij hebben geen enkele zakelijke of financiële relatie met hen.

 

 

Afspraak

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek besteden wij veel aandacht aan uw verhaal zodat wij u naar de juiste advocaat kunnen doorverwijzen. De echtscheidingsadvocaten brengen dan samen met u uw situatie en (rechts)vraag in beeld.

Wij werken samen met gespecialiseerde advocaten en weten door ons bedrijf vaak over wat voor soort scheiding of omgangsregeling het gaat. Bijvoorbeeld dat het te maken heeft met een narcistisch, borderline of psychopaat als partner.

Wij zullen aandachtig naar uw verhaal luisteren om alle details van het gesprek scherp te analyseren  om u zo sterk mogelijk bij te kunnen staan. In het gesprek leggen wij u ook graag de diverse mogelijkheden uit zodat u ook geestelijk een krachtig persoon blijft om uitputting te voorkomen.

Na het gesprek verwijzen wij u door naar de advocaat. De samenwerking met deze advocaten maakt ons sterk omdat het belangrijk is dat de advocaat uw verhaal gelooft en zich 100% voor u in kan zetten. 

Dit gesprek waarbij we coachen en een sterk strategie voor u bedenken inclusief de juiste advies ter ondersteuning geven brengen wij eenmalig in rekening. Belangrijk te weten is dat we na de sessie 1 maand kosteloos telefonisch nazorg bieden om u te steunen en bij te staan in moeilijke momenten. Als u naderhand nog vragen hebt bel u ons dan gerust wij hopen vele vragen te kunnen beantwoorden. 

Er is meer mogelijk dan u denkt. Neem per e-mail contact met ons op.

 

 

 

Ingeschreven bij KvK 020809280000

BTW nr NL174626290B02