Terug naar Ervaringen

Ik ben helemaal vrij van mij emoties

Ik ben helemaal vrij van mij emoties

Beste Emelie,
Het gaat zo goed met mij !!
Ik heb geen naar gevoel meer , helemaal vrij van emoties. Ik sta in de dag met totale rust. Innerlijke rust en dus zo stabiel. Ik heb geen gedachtes meer over mijn ex die ik meesleep en geen naar gevoel als zijn naam voorbij komt.
Wat een kado heb ik mezelf gedaan middels jou !
Eeuwig dankbaar en ik ga zeker bij onrust terugkeren op je praktijk.
En ik wilde jou melden ; geen idee of het komt door de sessie waar ik open voor stond , of jou persoonlijk , maar ik heb een mooie klik met jou als persoon. Mijn lichtgevoeligheid gekregen door burnout , ervaar ik niet meer als last. Maar als kado. En dus ervaarde ik deze ontmoetingen als warm en ontvankelijk met je.
Warme groet,Tessa

Dank je voor dit gesprek

Dank je voor dit gesprek
 Emilie is een heel mooi te verwoorden noorderlicht in Nederland wat kan schijnen als geen ander op een ander, waarbij de man in mij ook als slachtoffer gezien kan worden van emotionele mishandelingen door een vrouwelijke ex-partner met een persoonlijkheidsstoornis, hierin treed Emilie als coach op, in een meest persoonlijke setting door eenvoud en kracht door haar kennis en lotgenoten ervaring effectief door haar eigen karakter en overtuiging zoals ik dat zelf ook destijds had weer tegenlicht kan bieden zonder er ook maar een twijfel erop los te laten wat zij zegt is niet alleen steekhoudende taal in de meest donkere tijd waarbij chaos heerst en de gedachte plekken creëert door schade die van ongekende orde is, zo kun je samen met haar effectief de wil weer terug vinden, het is de eenvoud waarmee ze praat en de interesse die ze heeft voor de opmars tegen dit soort wantoestanden in de wereld van empathische mensen vol vertrouwen zo pak je jezelf inderdaad terug, aanrader.   Groeten Robbin