Terug naar Ervaringen

Ik wist niet dat ik relatieverslaafd was.

Ik heb 2 jaar lang 'n relatie gehad met een jongen, hij was mijn maatje, mijn alles. We deden alles samen en hadden de grootste lol maar verdriet was er ook...en dat kwam door de drugs. Hij is verslaafd aan de coke. Wat is dat funest voor je relatie, de witte sloper noemen ze het ook wel. De coke stond altijd tussen ons in. Ik heb heel lang gedacht dat ik deze jongen wel zou redden en hem uit de goot zou trekken, maar dit alles heeft mij bijna letterlijke en figuurlijk gesloopt. Totdat ikzelf in therapie ging omdat het me allemaal teveel werd.
Ik werd doorverwezen naar Emelie van Laar, EFT therapeute. Zij is tevens ervaringsdeskundige. Dankzij haar ben ik in gaan zien dat ik meer waard ben dan een voetveeg.
Ik ging voor mezelf opkomen en ik ben in gaan zien dat ik verslaafd was aan de verslaafde. Het is me gelukt dankzij de juiste hulp en begeleiding van Emelie om van mijn verslaving af te komen.
Heel erg bedankt! Nu kan ik weer met mijn eigen leven verder. Ciska v. N

Dank je voor dit gesprek

Dank je voor dit gesprek
 Emilie is een heel mooi te verwoorden noorderlicht in Nederland wat kan schijnen als geen ander op een ander, waarbij de man in mij ook als slachtoffer gezien kan worden van emotionele mishandelingen door een vrouwelijke ex-partner met een persoonlijkheidsstoornis, hierin treed Emilie als coach op, in een meest persoonlijke setting door eenvoud en kracht door haar kennis en lotgenoten ervaring effectief door haar eigen karakter en overtuiging zoals ik dat zelf ook destijds had weer tegenlicht kan bieden zonder er ook maar een twijfel erop los te laten wat zij zegt is niet alleen steekhoudende taal in de meest donkere tijd waarbij chaos heerst en de gedachte plekken creëert door schade die van ongekende orde is, zo kun je samen met haar effectief de wil weer terug vinden, het is de eenvoud waarmee ze praat en de interesse die ze heeft voor de opmars tegen dit soort wantoestanden in de wereld van empathische mensen vol vertrouwen zo pak je jezelf inderdaad terug, aanrader.   Groeten Robbin