Bent u gedrogeerd?

Als slachtoffer van een destructieve relatie, kun je met veel verschillende fysieke en emotionele factoren te maken hebben gehad. Wat heeft dit met jou gedaan? Je hebt de beslissing genomen om uit de situatie te stappen, maar dan begint het pas. Soms besef je zelf maar amper, wat je allemaal hebt moeten doorstaan. Waar moet je beginnen met je herstel?

Een test kan inzicht geven in al jouw unieke, specifieke lichamelijke en emotionele factoren. Ook al kun jij je sommige dingen niet meer herinneren, je lichaam en geest slaan alle informatie op. Aan onze test kun je zien als een lijst met vragen, waarop jouw lichaam zelf antwoord geeft. Direct wordt zichtbaar, waar jij mee te maken hebt gehad. Dit kan confronterend zijn, maar ook een bevestiging, dat je de juiste beslissing hebt genomen. Tevens worden direct jouw specifieke factoren behandeld en geeft de test de middelen die voor jou geschikt zijn, om weer in balans te komen en om je energie weer op te bouwen.

Er wordt geen bloed afgenomen wij werken met  gespecialiseerd meet apparatuur.

Wanneer kan een test van extra waarde zijn?

  • Je hebt last van geheugenverlies.
  • Je hebt moeite met dingen in het juiste perspectief plaatsen.
  • Je bent vaak ziek of hebt onverklaarbare klachten.
  • Je hebt het vermoeden, dat je met bepaalde stoffen gedrogeerd bent. Je kunt hierbij denken aan verdovende middelen, medicijnen of giftige stoffen. Een narcist schuwt geen enkel middel om jou in verwarring te brengen of jouw lichaam schade toe te brengen op een sluipende manier.
  • Je hebt kinderen, die slachtoffer zijn geweest van je ex-partner en je wilt weten welke schade zij hebben opgelopen door de situatie.
  • Je wilt gericht bewijsmateriaal gaan verzamelen voor de rechtsgang.

Helaas is de uitslag van onze test geen wettig bewijsmateriaal, maar de uitslag kan je zeker verder helpen, welke bewijzen zinvol en nuttig zijn, om te gaan verzamelen, via de wettig geaccepteerde middelen.

 

U krijgt eerst een voorbereidings gesprek zodat wij nauwkeurig aan het werk kunnen.

Bij de tweede afspraak gaan wij meteen aan het werk om u te testen.

 

Kosten 150 euro

Test + inclusief skype intake gesprek.

 

 

 


Afspraak aanvragen:

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.