Hallo, mijn naam is Emelie van Laar.

Als oprichtster van deze website probeer ik jullie zo goed mogelijk te helpen. Met mijn jarenlange ervaring in psychopathie en als ervaringsdeskundige, wil ik mijn mede mens helpen om hun te ondersteunen met verschillende fases. 

Graag sta ik u bij om samen de strijd aan te gaan naar een betere toekomst.

 

 
Stilte voor de storm
 
Als je te maken hebt gehad met narcistisch misbruik en je kijkt achterom, dan was er altijd dat moment van stilte voor de storm. Een gevaarlijk signaal waar je aan voorbij gaat als je er niet eerder mee te maken hebt gehad. De stilte voor de storm geeft al aan dat het net iets té stil is, er is vast storm op komst. 
Als je een natuurliefhebber bent dan ken je het vast wel. De vogels stoppen met zingen, de wind gaat liggen, het wordt stil, anders stil, het luistert, zo wordt dat moment ook wel genoemd. De natuur weet wat er komen gaat, er is storm op komst!
In landen waar orkanen voorkomen klinkt het of de wind verdwijnt. Alle wind wordt als een vacuüm naar een plek gezogen en er vormt zich een alles vernietigende orkaan. Zet je maar schrap, want dit is code rood! 
Iets waar wij onze lessen uit kunnen halen, een signaal waar velen van ons  aan voorbij zijn gegaan. Het is je overkomen, maar dat zal nooit meer gebeuren! 
 
Vijf signalen waarbij je alert moet zijn
 
  1. Je komt je soulmate tegen, je zielmaatje, iemand waarmee je een perfecte klik hebt 
  2. Je wordt overladen met aandacht, complimenten of cadeaus
  3. Hij of zij hangt aan je lippen, overspoelt je met vragen en verhalen en wil alles van je weten
  4. Het is een erg charismatisch, charmant, bijzonder persoon
  5. Hij/zij wil erg veel tijd met je doorbrengen
 
Je kent nu de tekenen en zal jezelf beschermen en luisteren naar jouw natuur, wees alert!
 

Blog

Narcisme en relatie

Narcisme en relatie
 De mooie kant van de narcist.. Hoe het sprookje begint..