Terug naar Blog

Narcisme en relatie

Gepubliceerd op:
Narcisme en relatie

 De mooie kant van de narcist.. Hoe het sprookje begint..

1. Het is een erg charismatisch, charmant, bijzonder persoon

 
Je komt hem tegen en bent verbaasd hoe charismatisch, charmant en bijzonder deze persoon is. Iets in hem lijkt je enorm aan te trekken. Wat het is dat weet je niet precies, de uitstraling, houding, manier van praten? Hij weet in ieder geval jouw volle aandacht te trekken.  
 
En dat is precies zijn bedoeling. De narcist is erg goed in acteren. In deze beginfase zal hij zich dan ook voordoen als mister perfect op welk vlak dan ook. Hij is als een kameleon en trekt de kleur aan die het beste past bij de omgeving (jou). Om later zijn ware kleuren te laten zien en jou zover te krijgen dat jij je naar hem zal aanpassen. En dat gaat verder dan je denkt. Zover dat het leven al haar kleuren verliest.
 
 
 

Vrouwelijke klassieke Narcisten

Vrouwelijke klassieke Narcisten
Onderschat de vrouwelijke Narcist niet, heel veel mannen en kinderen zijn kapot gemaakt door een vrouwelijke Narcist en vaak ook niet worden geloofd. Ze zijn gaan koelbloedig te werk en als de man niet meer bruikbaar is worden ze afgedaan alsof hun partner nooit iets hebben betekend. Hoe wreed is het om een mens hun identiteit te verwoesten en in de goot laten belanden. Wat is er dan nog van je over.