Terug naar Blog

Vrouwelijke klassieke Narcisten

Gepubliceerd op:
Vrouwelijke klassieke Narcisten

Onderschat de vrouwelijke Narcist niet, heel veel mannen en kinderen zijn kapot gemaakt door een vrouwelijke Narcist en vaak ook niet worden geloofd.

Ze zijn gaan koelbloedig te werk en als de man niet meer bruikbaar is worden ze afgedaan alsof hun partner nooit iets hebben betekend. Hoe wreed is het om een mens hun identiteit te verwoesten en in de goot laten belanden.

Wat is er dan nog van je over.

Klassieke Narcist.

Klassieke Narcist.
  Klassieke narcist Ik heb een keer gelezen dat de meeste mensen, zelfs de meest ’gemiddelde’ van ons allemaal, zichzelf als speciaal beschouwen. En hoe onwaar dit ook mag zijn, een klein beetje superioriteitsgevoel schijnt juist heel gezond te zijn: het laat ons groter dromen, harder werken en misschien zelfs langer leven. Narcistische trekken worden in de huidige maatschappij ook vaak als iets positiefs gezien. Veel met je uiterlijk bezig zijn, jezelf in de kijker spelen, overdreven ambitieus en dominant zijn.... Films zitten vol met dat soort types, neem bijvoorbeeld James Bond: hij is toch het prototype van een narcist? En iedereen is dol op hem!