Coaching bij narcisme/borderline

Verlos uzelf van wat niet bij u hoort

Wij reiken u een hand om u door deze situatie heen te helpen.

Om deze stap te nemen in uw situatie is moed voor nodig. U wilt zich los maken van een leven van verdriet, angst, onveiligheid, depressie, slapeloosheid, leugens, ect. etc.. U bent geestelijk misbruikt en verraden in de liefde of in vriendschap. Op de werkvloer kan dat uw collega, zakenpartner of werkgever zijn.

Wat u van de narcist of borderline kreeg in de vorm van relatie, vriendschap, aandacht, compagnonschap en soms ook intimiteit was misleidend waardoor u beschadigd bent.

De reactie die u heeft na het contact met een borderline of narcistische partner, collega, werkgever of een sociopaten zakenpartner is heel normaal maar soms niet te begrijpen door mensen uit uw omgeving.

Contact met een narcist, psychopaat of een borderline persoon is een aanslag op uw gevoel, uw hart en ziel !

In een gezonde relatie of vriendschap kan je een relatie / vriendschap verbreken als je niet meer met hem of haar verder wilt. Maar een narcist, sociopaat, borderliner of een psychopaat  in de relatiesfeer of op de werkvloer en in het bedrijfsleven kun je niet zonder kleerscheuren beëindigen. Je komt er heel beschadigd uit. Soms is de situatie zo ernstig dat het een traumatische ervaring is. Je begint na het verbreken van het contact met een narcist, psychopaat of borderline persoon pas wakker te worden en te beseffen wat je allemaal is overkomen. Dan komt het besef en stort je in met een gevoel dat je niets meer hebt om voor te leven, je passie is weg om nog te willen werken. Of nog erger je zit in een zakelijk conflict met een wurgcontract waar je niet van af kunt komen.

Het kan zelfs zijn dat je de stap al hebt genomen om weg te gaan bij hem of haar maar dat je nog steeds de drang voelt om terug te gaan om het graag samen uit te praten en tot een oplossing kan komen.

Je bent leeg- gezogen, misbruikt, vernederd en emotioneel kapot gemaakt. Soms ook financieel geruïneerd; schulden staan op jouw naam. Er is een heel geraffineerd spel gespeeld, al vanaf het begin dat hij/zij jou heeft ontmoet kan het de opzet zijn geweest jou financieel uit te kleden, zich met jouw vriendschap te voeden om je uiteindelijk half voor dood achter te laten met een hart dat nog wel klopt maar als een schim van wat je ooit bent geweest. Je bent geestelijk vermoord.

Je bent in de narcistische partner, collega, werkgever of narcistisch zakenpartner of omgeving vernederd en gekwetst dus geen wonder dat je depressief bent. Je bent buitengesloten en je valt in een diep gat.

Sommige mensen zeggen dat je zo naïef was, maar wat is naïef?

Iemand vertrouwen die je met alle woorden zo heeft misleid? Een goed mens zijn en niet het kwade van iemand anders zien omdat je zelf nooit een ander zoveel leed zult aan doen? Nee, ik vind je niet naïef, je bent gewoon een goed mens.

Ik wil je graag ondersteunen om voorgoed van die persoon af te komen, om niet meer terug te willen gaan. Het is een soort verslaving, daarom noemen psychologen het ook wel eens relatieverslaving. Het is de bedoeling dat je je gaat resetten en dan vooral jouw gedachten en gevoelens naar hem/haar.

Pas als de pijn is benoemd, gezien, gehoord en doorleefd is, kan genezing plaatsvinden. De werkelijke pijn zit in je hart. Het vertrouwen dat je hebt gegeven. Maar als jij bereid bent door die pijn heen te gaan zul je merken dat onder die pijn de liefde voor jezelf ligt te wachten. Daar ligt de bevrijding en daar ligt mijn focus om jou te helpen.

Therapie & herstel met goede resultaten

Ik heb diverse methodes en werkwijzen om jou krachtig in het leven te laten staan en de valkuilen te omzeilen. Je leert hoe je moet omgaan met nieuwe mensen die op je pad komen met een stoornis. Je leert ze sneller herkennen en ernaar te handelen zodat je niet verder lastig wordt gevallen door hen.

Het is ook heel belangrijk om je niet in het dagelijks leven te laten manipuleren zodat jij zelf de keuze maakt die jij wilt.

Bekijk onze recensies

 

Coaching gesprekken (online via Whatsapp beeldbellen of via Skype)

Via coaching / gesprekken hopen we je inzicht te verschaffen in de problematiek en jou de kracht te geven om de situatie te veranderen.

Je zit nog in de narcistische relatie of hebt nog een band met de narcist, psychopaat of borderline persoon.

We brengen in beeld, welke processen er spelen en op welke wijze je in deze negatieve relatie wordt vastgehouden en wat voor mogelijkheden er zijn om er uit los te komen. Soms moet je zelf een gedragspatroon of automatisme doorbreken of je in bepaalde situaties anders opstellen. En soms is de enige oplossing om het negatieve gedrag van de ander te ontwijken, te negeren of hem/haar helemaal uit jouw leven te gooien!

Je hebt het contact al wel beëindigd, maar de narcist, psychopaat of borderline persoon laat je niet los of je hebt er zelf moeite om het contact beëindigen?

We brengen dan ook in beeld, welke processen er spelen en welke mogelijkheden er voor je zijn om de verbroken relatie beter te verwerken en de pijn en/of schaamte kwijt te raken die deze narcist, psychopaat of borderline persoon bij jou heeft veroorzaakt.

Door middel van onze coaching helpen we je weer op de goede weg. We kunnen persoonlijke coaching gesprekken met jou voeren, maar het is ook mogelijk om een sessie te doen via skype.

  • angsten
  • eenzaamheid
  • zwakte
  • oververmoeidheid
  • verdriet
  • onzekerheid
  • mishandeling
  • depressie
  • slapeloosheid
  • misbruikKosten: €75,00 (incl. BTW) (75 minuten)
Inclusief 1 maand kosteloos nazorg via Whatsapp* De door u gewenste datum & tijd zijn niet definitief, en dient nog door ons te worden bevestigd.

Let op! U dient het betaalproces volledig af te ronden en terug te klikken naar de website om de bestelling te voltooien.

Bestellingen worden alleen afgerond via iDeal:

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met ons op!