Terug naar Ervaringen

Dank je voor dit gesprek

Gepubliceerd op:
Dank je voor dit gesprek

 Emilie is een heel mooi te verwoorden noorderlicht in Nederland wat kan schijnen als geen ander op een ander, waarbij de man in mij ook als slachtoffer gezien kan worden van emotionele mishandelingen door een vrouwelijke ex-partner met een persoonlijkheidsstoornis, hierin treed Emilie als coach op, in een meest persoonlijke setting door eenvoud en kracht door haar kennis en lotgenoten ervaring effectief door haar eigen karakter en overtuiging zoals ik dat zelf ook destijds had weer tegenlicht kan bieden zonder er ook maar een twijfel erop los te laten wat zij zegt is niet alleen steekhoudende taal in de meest donkere tijd waarbij chaos heerst en de gedachte plekken creëert door schade die van ongekende orde is, zo kun je samen met haar effectief de wil weer terug vinden, het is de eenvoud waarmee ze praat en de interesse die ze heeft voor de opmars tegen dit soort wantoestanden in de wereld van empathische mensen vol vertrouwen zo pak je jezelf inderdaad terug, aanrader.

 

Groeten Robbin

 

Foto's

Bekijk ook

Bedankt voor je boek

  Bedankt voor je boek
Hoi Emelie, Bedankt voor je boek je hebt het heel mooi geschreven en goed verwoord.Ik heb het in één adem uitgelezen. Ik ben een echte lees junk en studiemateriaal is voor mij als snoepjes. Ik kan niet wachten tot je volgende boek uitkomt. Maar jou boek heb ik gelezen door de ogen van een slachtoffer. Conclusie: Helder en duidelijk als je net beseft waar je inzit. Een eyeopener om verdere stappen te gaan ondernemen. Het mooiste en wat mij raakte vind ik jouw boodschap richting het slachtoffer: Dat deze mensen juist hele mooie personen zijn, te goed van vertrouwen. Eigenlijk niet voor kunnen stellen dat iemand zo in elkaar kan zitten. Jij geeft hun meteen een stukje eigenwaarde terug. Ze hebben idd juist alles gedaan (te veel) om de relatie te redden of te doen slagen. Het zijn juist sterke personen die niet zomaar opgeven! Dank je.    
 

Mijn belevenis van het vierdaagsherstel

Mijn belevenis van het vierdaagsherstel
Lieve Emelie,Met deze woorden omschrijf ik mijn belevenis van het vierdaagsherstel.It's my time to ShineWat een wonderbaarlijke dagenWat een liefde voor elk mensWat een warm gevoelWat een onvergetelijke ervaringWat een bijzondere manier om jezelf weer te voelenWat eengeweldige verzorging van binnenkant van mij lijfWat een giga stralende huiselijke, warme oprecht goed voeldende kleurrijke onderkomen!Het is en was een brillantWat een super gevoel en dankbaar dat ik dit heb mogen belevenWat een groei voor de rest vanmijn levenDankbaar voor mijn nu weer stromend hart, die nu in mijn eigen kracht "echt leven mag"Ik dank jou van de hemel tot aan de aarde.Meer woorden en gevoel kan ik niet uit, Dank je wel Emelie.Lieve groet L. H
 

In vierdagen heb ik mijn kracht gevonden

In vierdagen heb ik mijn kracht gevonden
Emelie, Deze 4 dagen zijn essentiel geweest voor mij, om mijn kracht te hervinden. De rust de herkenning, het respect de EFT sessie's, jouw kennis, ervaring en begeleiding waren fantastisch. Met hernieuwde energie kan ik nu verder op mijn pad.Dank je daarvoor warme groet,Jolanda v.D.