Therapie

Verlos uzelf van wat niet bij u hoort 

Wij reiken u een hand om u door deze situatie heen te helpen.

Om deze stap te nemen in uw situatie is moed voor nodig. U wilt zich los maken van een leven van verdriet, angst, onveiligheid, depressie, slapeloosheid, leugens, ect. etc.. U bent misbruikt en verraden in de liefde die u gaf en de liefde die u in hem/haar zag, was misleidend waardoor u beschadigd bent. De reactie die u heeft na relatie met een borderliner, narcist of een partner met een andere stoornis is heel normaal maar soms niet te begrijpen door mensen uit uw omgeving.

 

Een relatie met een narcist, borderlinerpsychopaat of een partner met een andere stoornis:

een aanslag op uw gevoel, uw hart en uw ziel!

In een gezonde relatie kan je een relatie verbreken als je niet meer met hem/haar verder wilt. Maar een relatie met narcist, borderliner of een psychopaat kun je niet zonder kleerscheuren beëindigen. U komt er heel beschadigd uit. Soms is de situatie zo ernstig dat het een traumatische ervaring is. U begint na het verbreken van de relatie pas wakker te worden en te beseffen wat u allemaal is overkomen. Dan komt het besef en stort u in met een gevoel dat u niets meer heeft om voor te leven. Het kan zelfs zijn dat u de stap al heeft genomen om weg te gaan bij hem/haar maar dat u nog steeds de drang voelt om terug te gaan. Het wordt dan een aan/uit relatie omdat u blijft vechten om voorgoed nooit meer terug te gaan.

U bent leeg gezogen, misbruikt, vernederd en emotioneel kapot gemaakt. Ook soms financieel geruïneerd; schulden staan op uw naam. Er is een heel geraffineerd spel gespeeld, al vanaf het begin dat hij/zij u heeft ontmoet kan het de opzet zijn geweest u financieel uit te kleden, zich met uw liefde te voeden om u uiteindelijk half voor dood achter te laten met een hart dat nog wel klopt maar als een schim van wat u ooit bent geweest. U bent geestelijk vermoord.

U bent in uw relatie of omgeving door een familielid of buur vernederd en gekwetst dus geen wonder dat u depressief bent.

Sommige mensen zeggen u dat u zo naïef was, maar wat is naïef? Iemand vertrouwen die u met alle woorden zo heeft misleid? Een goed mens zijn en niet het kwade van iemand anders zien omdat u zelf nooit een ander zoveel leed zult aan doen? Nee, ik vind u niet naïef, u bent gewoon een goed mens.

Ik wil u graag ondersteunen om voorgoed van die persoon af te komen, om niet meer terug te willen gaan. Het is een soort verslaving, daarom noemen psychologen het ook wel eens relatieverslaving. Het is de bedoeling dat u zich gaat resetten en dan vooral uw gedachten en gevoelens naar hem/haar.

Pas als pijn is benoemd, gezien, gehoord en doorleefd is, kan genezing plaatsvinden. De werkelijke pijn zit in je hart. Het vertrouwen dat u hebt gegeven. Maar als u bereid bent door die pijn heen te gaan zult u merken dat onder die pijn de liefde voor uzelf ligt te wachten. Daar ligt de bevrijding en daar ligt mijn focus om u te helpen.

 

Therapie & herstel met goede resultaten

Ik heb diverse methodes en werkwijzen om u krachtig in het leven te laten staan en de valkuilen te omzeilen. U leert hoe u moet omgaan als er nieuwe mensen op uw pad komen met een stoornis. U leert ze sneller te herkennen en ernaar te handelen zodat u niet verder lastig wordt gevallen door hen.

Het is ook heel belangrijk om u niet in het dagelijks leven te laten manipuleren zodat u zelf de keuze maakt die u wilt.

 

Coaching (in persoon of via skype)

Via coaching / gesprekken hopen we u inzicht te verschaffen in de problematiek en u de kracht te geven om uw situatie te veranderen.

U zit nog in de relatie

We brengen in beeld, welke processen er spelen en op welke wijze u in deze negatieve relatie wordt vastgehouden en wat voor mogelijkheden er zijn om er uit los te komen. Soms moet u zelf een gedragspatroon of automatisme doorbreken of zich in bepaalde situaties anders opstellen. En soms is de enige oplossing om het negatieve gedrag van de ander te ontwijken, te negeren of hem/haar helemaal uit uw leven te gooien!

U bent al uit de relatie

U hebt de relatie al wel beëindigd, maar de ander laat u niet los of u heeft er zelf moeite mee om de relatie en het beëindigen ervan op een goede manier te verwerken. We brengen dan ook in beeld, welke processen er spelen en welke mogelijkheden er voor u zijn om de verbroken relatie beter te verwerken en de pijn en/of schaamte kwijt te raken die deze relatie bij u heeft veroorzaakt.

Coaching gesprekken (ook via skype)

Door middel van onze coaching helpen we u weer op de goede weg. We kunnen persoonlijke coaching gesprekken met u voeren, maar het is ook mogelijk om een sessie te doen via skype. oaching kan ook prima gecombineerd worden met onze EFT-therapie.

Meer informatie over onze coaching (ook via skype), vindt u hier.

Meer informatie (Skype) Coaching

 

 

Met EFT-therapie herstelt u sneller van:

  • angsten

  • eenzaamheid
  • zwakte
  • oververmoeidheid
  • verdriet
  • onzekerheid
  • mishandeling
  • depressie
  • slapeloosheid
  • misbruik (sexueel, lichamelijk of geestelijk)

Meer informatie over onze EFT-behandeling vindt u hier.


Meer informatie EFT-behandeling

 

 

4 Daags herstel

4 dagen weg van huis en heerlijk ontspannen om u te laten voelen wat normaal is. Geen spanningen meer. Geen uitleg meer aan familie en vrienden: Bij ons even geen uitleg maar leerzame dagen om te bereiken wat u wilt bereiken. En dat is weer krachtig in het leven staan zonder verdriet en angst.

Het is mijn bedoeling om u even dat stukje van geborgenheid te geven. U de sfeer van warmte te laten voelen, van de ruimte om zelf te mogen denken en alles wat u verder wenst om zich prettig te voelen. Mensen komen hier echt met het gevoel `ik voel mij hier thuis`. Alleen al door om zich heen te kijken, slaken ze een zucht van verlichting. De hele locatie is bijzonder ingericht, in oosterse stijl waardoor even de oude woonplek met al het leed wordt vergeten. Er valt een last van hun schouders omdat ze voelen dat ze goed opgevangen worden.

Alles kan losgelaten worden waardoor alle vermoeidheid zich openbaart. Er hoeft niet meer op de tenen gelopen te worden, u mag helemaal uzelf zijn. Er zijn afwisselende activiteiten waarbij u leert om te overleven in deze harde maatschappij en uzelf te beschermen tegen mensen die misbruik van u willen maken. Daarnaast zijn er ook voldoende rustmomenten en beleeft u prettige workshops om uw hoofd leeg te maken, te ontspannen. U kunt de natuur in en dagdromen over hoe het leven er voor u uit gaat zien. Op een prettige ongedwongen manier herstellen, is bij ons het allerbelangrijkste doel. U heeft lang genoeg gedwongen in een harnas geleefd. Soms komen er emoties maar laat gerust uw tranen gaan. U krijgt uitleg over elke vraag die u heeft.

Bij ons op het platteland in een schitterende herenvilla is het heerlijk vertoeven. U krijgt bij ons alle rust en aandacht die u nodig heeft.

In een ontspannen sfeer geeft Emelie van Laar EFT-therapie in groepsverband, workshops en raad om u te laten herstellen van het leed dat u is aangedaan. Ze spreekt krachtige taal om u op te beuren en geeft u handvatten om uzelf voortaan te beschermen tegen mensen die aan een persoonlijkheidstoornis lijden.

U leert uzelf beter te begrijpen en u krijgt de antwoorden waar u al zo lang naar op zoek bent. Niemand zal nog grip op uw leven krijgen behalve uzelf.

Meer informatie over ons 4-daags herstel vindt u hier.


Meer informatie 4 daags herstel

 

 

 

 

Ingeschreven bij KvK 020809280000

BTW nr NL174626290B02