Wat is er van me over

Emelie D. van Laar

Oprichtster/ ervaringsdeskundige/gediplomeerd EFT-therapeute

Emelie D. van Laar geboren te Amsterdam 1965

Zelf slachtoffer en prooi van een relatie met een partner met stoornissen. Zij dacht de man van haar leven te hebben ontmoet maar het werd een ware nachtmerrie.

Ook zij werd door vrienden en familie gewaarschuwd voor de daden en het bedrog van haar partner. Ondanks haar onderbuikgevoel en signalen die ze meerdere malen kreeg dat er dingen niet klopte, deed ze hier niets mee. Ze was blind geworden door zijn manipulaties en leugens. Geestelijk en lichamelijk zo verwond dat haar leven onleefbaar werd; uitgeput, leeg, last van slaapstoornissen en nog veel meer om op te noemen. Geleidelijk verloor ze haar eigenwaarde totdat er niets meer van haar overbleef, voor haar hoefde het leven niet meer.

Als vrouw stond zij midden in het leven, bruiste ze van energie, ze had een eigen bedrijf en stond altijd klaar voor andere mensen. Maar in haar ziel was zij gedood. Haar sprankelende ogen waren dof en haar vlammetje was totaal gedoofd.

Ze had nooit geweten dat een mens zo veel maskers kon dragen, dingen kon doen zonder geweten en empathisch vermogen. Ze kreeg niet alleen zelfmoordneigingen maar ook naar de persoon die haar dit had aangedaan moordneigingen. Ze had niets meer te verliezen, zij was haar leven al aan hem kwijt geraakt. Hij had, met veel plezier, haar leven kapot gemaakt. Door zijn egocentrische gedrag en geestelijke mishandeling met een vleugje sadisme verloor zij zichzelf. Ze leefde in een web van leugens waardoor ze niet meer wist wat de waarheid was, wat haar onzeker maakte en waardoor ze paranoïde gedrag ging vertonen.

Toch kwam ze hier heel veel sterker uit dan dat ze voor die relatie was. Eindeloos zichzelf vragen stellen in haar hoofd, bijna niet meer kunnen slapen en angstaanvallen doorstaan. Ze kon het maar niet begrijpen! Na verloop van tijd heeft ze de kracht gevonden om dit gedrag te bestuderen en te analyseren, om zo achter de werking van het brein te komen van mensen met deze psychische stoornissen. Ze is afgestudeerd als professioneel gediplomeerd E.F.T. therapeute en heeft zich gespecialiseerd in het helpen van slachtoffers die uit een destructieve relatie komen.

Ze kreeg de wil terug om te overleven en krachtig in het leven te staan waardoor ze haar eigen identiteit weer terug vond. Nu Emelie het misleidende spel van deze personen met een psychische stoornis heeft ontdekt, weet ze op alle fronten te winnen. Zij kan, als geen ander, vrouwen en mannen die uit een destructieve relatie komen, helpen om met hen de juiste weg weer te vinden. Haar leven heeft weer een doel en ze wil dit graag met anderen delen zodat voor hen de zon ook weer kan schijnen.

Emelie geeft 4 daagse herstel Mindfulness en E.F.T. therapie; hoe u kunt herstellen van destructieve relaties. In 1 dag helpt ze u om positiever en vrolijker te zijn, zodat u de kracht heeft om uit te breken en sterker in het leven te staan.

Het herkennen van valkuilen, grenzen stellen, uzelf niet meer wegcijferen, uw eigen identiteit behouden in een relatie en bevrijding uit een destructieve relatie komen uitgebreid aan bod.

Ik ontmoet u graag om u te helpen met het krijgen van een waardig leven.

 

 

 

Ingeschreven bij KvK 020809280000

BTW nr NL174626290B02